PIHLS VÆRDIER

 

Pihl er – som virksomhed og samarbejdspartner – dedikeret til følgende kerneværdier, som vi forpligter os selv og hinanden på:

PÅLIDELIGE:   Hos Pihl er en aftale en aftale og et ord er et ord. Vi sætter en ære i at aflevere til tiden, i aftalt kvalitet og til aftalt pris. Og vi bakker op om det med hele vores
organisation.

KOMPETENTE: Vi vil sætte den standard, resten af branchen måler sig mod. Under Pihls logo vil vi samle branchens dygtigste byggefolk, uddanne de bedste entrepriseledere – og bakke dem op med de mest effektive værktøjer til at styre projekt og økonomi, håndtere risici og sikre kvalitet.

LYDHØRE: En åben og konstruktiv dialog er fundamentet for enhver vellykket byggesag. Vi lytter til vore kunder og samarbejdspartnere – og bestræber os på selv at være en konstruktiv medspiller.

LÆRENDE: Vi sætter al vores erfaring ind på at gennemføre et fejlfrit byggeprojekt. Men vi er samtidig opsatte på at lære af vores erfaringer og af de fejl, vi alligevel vil begå.  Vi vil lære af vores samarbejdspartnere – og bestræbe os på til stadighed selv at blive en bedre samarbejdspartner.

VEDHOLDENDE: Der er ingen vanskeligheder, som ikke kan overvindes ved ingeniørmæssig snilde, stærk vilje og hårdt arbejde. Og ingen undskyldninger for ikke at sætte barren højst muligt. Altid.

ANSVARSFULDE: Som virksomhed og enkeltpersoner vil vi gøre vores yderste for at leve op til ethvert ansvar, vi bliver betroet. Vi anerkender, respekterer og efterlever samtidig de sociale og samfundsmæssige ansvar, der naturligt påhviler en stor dansk entreprenør.