‹ Tilbage til oversigt

Vi byder snart velkommen til ny COO

”JEG GLÆDER MIG TIL SAMARBEJDET og over, at vi igen har tiltrukket en af branchens mest anerkendte folk til Pihl.” Det var ordene fra vores administrerende direktør, da han for nyligt kunne bringe nyheden om, at vi til maj styrker ledelsen yderligere med Anders Bang Henriksen som vores nye COO.

Nedenfor kan du læse vores pressemeddelelse:

Pihl & Søn A/S ansætter anerkendt brancheprofil som COO

Pihl er kommet godt i gang og har ansat flere erfarne branchefolk for at imødekomme den store interesse fra bygherrerne. Nu fortæller den ambitiøse entreprenørvirksomhed, at man fra 1. maj har ansat Anders Bang Henriksen som COO, der kommer fra en topstilling som afdelingsdirektør hos Per Aarsleff.

Pihl & Søn A/S har haft travlt, siden man meldte sin tilbagekomst i 2017. Entreprenørvirksomheden er i fuld gang på adskillige byggepladser og har de seneste to år ansat flere erfarne branchefolk for at skabe det stærkeste hold. Det er man fortsat med i 2019, hvor man har ansat en meget erfaren økonomichef. Nu skal der findes endnu et skrivebord frem, da Anders Bang Henriksen er blevet ansat som COO for entreprenørvirksomheden fra 1. maj.

Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn A/S, glæder sig til samarbejdet og over, at man nu har samlet flere af branchens mest anerkendte folk.

”Han er anerkendt i hele branchen for sit professionelle arbejde og faglige viden, og vi ser frem til, at han bliver en del af Pihl. Han har tidligere været hos Pihl i 17 år” siger Halldór P. Ragnarsson og fortsætter:

”Vi glæder os til, at han kan bidrage til den fortsatte opbygning af Pihl sammen med vores dygtige medarbejdere og tidligere kollegaer fra det gamle Pihl. Alle er meget stolte over at være med til at skrive Pihls næste kapitel, og de er dybt engageret i opbygningen af Pihl, så vi går et spændende år i møde.”

Anders Bang Henriksen kommer altså til at samarbejde med mange dygtige kollegaer heriblandt flere, som han kender fra de mange år i det gamle Pihl. Blandt andet Halldór P. Ragnarsson, Per Kongsbak, der i dag er afdelingsdirektør i Pihl & Søn A/S, Hans Anker Nielsen, der er adm. direktør i LM Byg A/S samt Per Semmling der er COO i LM Byg A/S og styregruppeformand i flere af Pihl-konsortiets store byggerier.

Det stærkeste hold

De mange vundne byggerier vidner om stor interesse og tillid fra bygherrerne rundt omkring i landet og for at levere det bedste, har det hele tiden været en del Pihls strategi at skabe en virksomhed med de bedste branchefolk.

”Målet er at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner, og det kræver de dygtigste medarbejdere. Vi ansætter derfor nogle af branchens bedste, og det vil vi fortsætte med at gøre for at imødekomme den store interesse. Vi er ved at bygge det stærkeste hold,” siger Carsten Mindegaard stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn A/S.

Entreprenørvirksomheden har flere spændende projekter i pipeline i år og forventer et aktivt år, der kræver flere engagerede og dygtige medarbejdere.

”Vi er på kort tid kommet langt med vores projekt, men er langt fra i mål med den spændende rejse, som vi er begyndt på. Vi forventer derfor også at skulle ansætte flere medarbejdere i det kommende år,” slutter Carsten Mindegaard.

Pihl & Søn A/S har tidligere vist, at de kan tiltrække erfarne brancheprofiler. Man har blandt andet ansat folk som Søren Jensen som tilbudschef og Per Jensen som økonomichef, der begge har over 25 års erfaring i branchen samt Matti Brøndsted og Nikolaj Bøhmer Jensen, der begge er ansat som projektdirektører.