‹ Tilbage til oversigt

PIHL TAGER FØRSTE SPADESTIK PÅ ET AF DANMARKS STØRSTE BOLIGPROJEKTER

D. 27. marts havde vi æren af sammen med resten af Pihlkonsortiet at tage første spadestik til Frederiksbro i Hillerød, der over de næste mange år skal omdanne en tom mark til en helt ny bydel.

Vores adm. direktør Halldór P. Ragnarsson var sammen med Hillerød-borgmester Kirsten Jensen, viceborgmester Klaus Markussen, investor og bygherre Mikael Goldschmidt og Christian Paulsen fra Byggeselskabet Paulsen med til at tage det officielle første spadestik til Frederiksbro.
Mange var mødt op for at overvære og fejre begivenheden, og udover at sætte spaden i jorden blev dagen også markeret med et flot traktement med fine taler samt lidt vådt og tørt til ganen.

Et spændende projekt

Med hele 1300 nye boliger er Hillerøds nye bydel et af Danmarks største boligprojekter, og vi er stolte af at være en del af det.
I konsortium med LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S skal Pihl som totalentreprenør bygge Frederiksbro, etape 2, som udgør af 44.400 m2 boliger, erhverv og p-kælder.
Byggeriet, som består af to flotte karrébebyggelser samt to 15-etagers punkthuse, får en flot og markant arkitektur, og fra lejlighederne vil der blive en fantastisk udsigt ud over Hillerød og hele Nordsjælland.
Det er et utroligt spændende og stort projekt, som vi glæder os over nu at være kommet i gang med. De 340 lejligheder samt erhvervshus med dagligvarebutik, lægehus, børnehave, cafeer, fitness og parkering vil være klar til indflytning og ibrugtagning i 2021.