‹ Tilbage til oversigt

Pihl & Søn A/S afholder rejsegilde på 5.500 kvm Zleep Hotel i Lyngby

Efter et veludført arbejde på byggepladsen i Lyngby blev der i går afholdt rejsegilde på det 5.500 kvm store Zleep Hotel med tilhørende Fitness World, hvor Pihl & Søn er totalentreprenør.

I går blev endnu en milepæl nået for entreprenørselskabet Pihl & Søn A/S, der har vundet flere store ordrer, da man fejrede, at de sidste betonelementer blev rejst på Zleep Hotel. Rejsegildet på det seks-etager store hotel med 112 værelser og en Fitness World i to etager blev afholdt ved et stort fremmøde.

Til rejsegildet blev der holdt taler af Årstiderne Arkitekter og Benjamin Capital, ligesom Halldór P. Ragnarsson også sagde et par ord.

Efter en massiv holdindsats fra Pihl & Søn A/S og Bygherren, Benjamin Capital ApS, takker adm. direktør i Pihl & Søn A/S, Halldór P. Ragnarsson, håndværkerne for godt udført arbejde og Bygherren for det gode samarbejde.

”Alle har ydet en stor indsats, og der har under hele forløbet været en god stemning og kommunikation på byggepladsen. Vi vil gerne takke bygherren og rådgiverne samt alle håndværkere for et rigtigt godt samarbejde, der indtil videre har mødt bygherrens forventninger,” siger Halldor P. Ragnarsson.

”Vi er meget stolte over at have leveret råhuset i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid. Vores mål er at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner, og vi har haft en tæt dialog med dem under hele forløbet. Råhuset står nu færdigt, og det bliver spændende at følge byggeriet i de næste faser,” siger Halldór P. Ragnarsson.

Flere af de 112 værelser er lejligheder med eget køkken til langtidsgæster, og Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels, glæder sig til at se det nye koncept, når det står færdigt i 2020.

”Jeg vil gerne takke for et godt samarbejde under udviklingen af dette spændende hotelprojekt. Hotellet er mere komplekst end et traditionelt Zleep hotel, da vi her udvikler longstay værelser – Zleep Living – som for os er et helt nyt koncept, der dermed kalder på et nyt kundesegment, og det ser jeg frem til at arbejde videre med,” fortæller Peter Haaber.

Travlhed på flere byggepladser

Selvom rejsegildet er overstået, får Pihl & Søn A/S dog ikke tid til at hvile på laurbæerne henover sommeren. Entreprenørselskabet har nemlig travlt på flere byggepladser, og man er således i gang med byggeriet på Frederiksbro, Toves Gaard, Teglholm Brygge og Hotel Scandic Spectrum hele på 30.800 kvm.

”Pihl & Søn A/S oplever stor interesse fra bygherrerne og resten af markedet, og det er vi meget glade for og stolte over,” fortæller Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn A/S.

For yderligere information, kontakt venligst Jacob Bülow Hansen, +45 2894 2740, jacob@help-pr.dk.

Om Pihl & Søn A/S
Det oprindelige Pihl & Søn A/S blev stiftet i 1887 af murermester Lauritz Pihl og stod i de næste 126 år for nogle af de mest anerkendte byggerier i Danmark og udlandet. Nu er den grønne pil tilbage. Pihl & Søn A/S blev med støtte fra Danske Bank og Vækstfonden genrejst i 2017 af erfarne entreprenører og hviler på en solid egenkapital. Pihl & Søn A/S er ejerledet og har specialiseret sig inden for hoved-, total- og styringsentrepriser.