‹ Tilbage til oversigt

NYT HOTEL PÅ VEJ TIL KØBENHAVNERE OG TURISTER

I 2021 kan København inviterer gæster indenfor på et helt nyt hotel på Kalvebod Brygge – et hotelbyggeri som Pihlkonsortiet netop har underskrevet kontrakten på.

I tæt samarbejde med vores konsortiepartnere, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S, skal vi i Pihl nu styre slagets gang, når Hotel Scandic Spectrum skal vokse op af jorden. Vi er så stolte over at være blevet valgt som totalentreprenør, og vi glæder os helt vildt til at igangsætte hotelbyggeriet.

Hotel Scandic Spectrum er det største projekt i vores ordrebog, men I Pihlkonsortiet er vi et sammentømret hold, der med hver vores spidskompetencer har det stærke fundament, der skal til for trygt at løse opgaven. Og denne tryghed oplever vores bygherre også – han har udtrykt stor begejstring for, at det er Pihlkonsortiet, der skal bygge hotellet. Hertil synes han, at ”Pihlprojektet” er spændende, og han glæder sig over at være en del af Pihls genrejsning. Det er da ”GLÆDEN VED AT SKABE”.

Om Hotel Scandic Spectrum

Kvalitetstid med familien, get-away med vennerne eller konference med kollegaerne – der er næsten ikke det ønske Hotel Scandic Spectrum ikke kan opfylde, når dørene åbnes i 2021.

Ejendommen Hotel Scandic Spectrum er et erhvervsbyggeri i høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet. Hotellet vil bestå af 7 etager bestående af ca. 30.760 m2 med 632 hotelværelser på 1. – 5. etage, reception, konference og restauranter på stueetagen, og på 6. etage vil være konference, restaurant og roof top barer og terrasser. Kælderetagerne vil bestå af et areal på ca. 11.510 m2 med 179 parkeringspladser, SPA og pool område, lager og tekniske rum.

Ambitionen med hotellet er, at det bliver et levende og indbydende sted at besøge, og er med til skabe et attraktivt byliv i området på Kalvebod Brygge.

Projektets rådgivere er DISSING+WEITLING architecture a|s samt Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

Det er et spændende byggeri, som nu tager skridtet videre ind i udførelsesfasen.