Om Pihl

Den lille grønne pil er tilbage!

Helt væk var den aldrig – dertil var Pihls navn og logo med den lysegrønne pil printet på alt for mange betonklodser og andet byggepladsgrej. Og snart dukker byggepladsskiltene med det velkendte logo frem på ny – ledsaget af det entusiastiske slogan:

’Glæden ved at skabe’.

Det nye Pihl fortsætter hvor det gamle slap – nu med endnu skarpere fokus på de styrker, som alle dage har kendetegnet Pihl: Den sikre hånd til at planlægge og styre byggeprojekterne sikkert i mål.

I spidsen for det nye Pihl kommer den mand, som firmaets legendariske topchef gennem fire årtier, Søren Langvad, selv rakte stafetten videre til: Halldór Páll Ragnarsson, som senest d. 1.8.2017 påny indtager posten som Pihls administrerende direktør. Det var Ragnarsson, som op gennem 1990’erne og frem gjorde den mindre anlægsentreprenør Pihl til en førende dansk byggeentreprenør. Den position er det nye Pihl fast besluttet på at generobre.

Bag det nye Pihls står en ægte entreprenør og succesrig iværksætter: Carsten Mindegaard, som med sit firma – råhus-entreprenøren LM Byg A/S – akkurat som Søren Langvad har bygget videre på en familieejet entreprenørvirksomhed – og ført den til succes! Det er sket på værdier og med en firmakultur, der tåler sammenligning med Pihls.

Carsten Mindegaards byggefirma mistede selv 7-8 mio. kr. i konkursen. Men i respekt for Pihl – og de værdier og kvaliteter, som Pihl står for – har han valgt at investere i at bringe Pihl tilbage som en vital og kompetent spiller på det danske entreprenørmarked.

Med en solid egenkapital hviler det nye Pihl på et solidt kapitalgrundlag, hvor også en anden investor er med.

Også Danske Bank og Vækstfonden bakker op om det nye Pihl.