‹ Tilbage til oversigt

PIHL TAGER FØRSTE SPADESTIK PÅ STORT BOLIGPROJEKT

I går var det en tom grund brugt som parkeringsplads – i dag er det et attraktivt boligkompleks under opførelse. Med første spadestik er forvandlingen af Teglholm Brygge nu i gang.

TDC Pensionskasse og Pihlkonsortiet har i dag sammen taget første spadestik til vores store boligprojekt, Teglholm Brygge, der i de kommende år skal omdanne en tom grund til 179 nye lejeboliger inkl. p-kælder, havnebrygge og pavillon på Teglholmsgade i Sydhavnen.

Det første spadestik blev fejret

Mange var mødt op for at overvære og fejre det første spadestik. Dagens begivenhed blev markeret med taler fra vores adm. direktør Halldór Ragnarsson samt TDC Pensionskasses direktør Leif Stidsen, der begge fremhævede det gode samarbejde. Derefter kom det store øjeblik, hvor bygherren havde fornøjelsen af at tage det første spadestik.

En stor dag for Pihl

Det er en stor milepæl for Pihl & Søn at tage det første spadestik i dag, da det er vores første 1. spadestik, siden vi for halvandet år siden blev genrejst. Pihl har atter indtaget byggepladsen, og vi er så stolte over igen at se Pihl-flaget til tops.
Dagen i dag er også særlig for bygherren. TDC Pensionskasse markerede med første spadestik opstarten på færdiggørelse af deres tredje og foreløbigt sidste byggeri af boliger i Sydhavnen i København, hvilket også blev nævnt i bygherrens tale.

Vores samarbejdspartnere på sagen

Med til at realisere boligbyggeriet er PLH Arkitekter, MOE og naturligvis vores konsortiepartner LM Byg A/S.