‹ Tilbage til oversigt

PIHL STØTTER OP OM DET DANSKE KULTURLIV

Fra toppen af Operaen afholdes en festival til folket. Fredag d. 12. juni kl. 14 og 24 timer frem omdannes Operaens tag til en festivalscene, når Covidhagen løber af stablen. Formålet er at give danskerne en anderledes form for festivaloplevelse i en tid, hvor vi ellers må se langt efter festivaler og koncerter.

”Covidhagen 24 timers Livestream Festival” er et arrangement, som spænder over 24 timer med optrædener fra en bred vifte af danske musikartister, personligheder, komikere mm. fra taget af Operaen.

Hele arrangementet livestreames til den danske befolkning med et klart budskab om at nyde festivaloplevelsen, Covidhagen, fra egen bopæl og stå sammen hver for sig om en alternativ festivaloplevelse. Kort sagt er formålet med Covidhagen at hylde fællesskabet og Danmarks evne til at stå sammen hver for sig, ved at bringe en ekstraordinær koncertoplevelse med landets mest anerkendte og elskede musikartister.

I Pihl har vi valgt at bakke op om det nye og spændende tiltag ved at være hovedsponsor på arrangementet. Med Covidhagen støtter vi op om det danske kulturliv, som med nedlukning og aflysning af stort set alle kulturbegivenheder i disse Coronatider bløder, og i Pihl er vi stolte af at være en del på arrangementet – det er GLÆDEN VED AT SKABE.

FAKTA:

Hvad: Covidhagen – 24-timers livestream på taget af Operaen
Hvor: Operaen i København
Hvornår: 12. juni 2020 kl. 14.00 – 13. juni 2020 kl. 14.00
Hvordan: Du kan livestreame her: http://www.covidhagen.com/