Arbejdsmiljøkoordinator til nybyggeri i Storkøbenhavn

Er du en erfaren arbejdsmiljøkoordinator? Og vil du være med til at skabe en kultur, hvor sikkerhed er i højsædet? Så grib muligheden for at blive en del af en entreprenørvirksomhed med vind i sejlene. I Pihl & Søn A/S får du frihed til at sætte dit aftryk på håndværkernes hverdag og være med til at skabe og fremme vores sikkerhedskultur – og vokse sammen med os i takt med, at vi udvider.

Pihl & Søn A/S – Glæden ved at skabe

I Pihl har vi travlt, og vi arbejder hver dag frem mod at gøre Pihl til en af Danmarks førende byggeentreprenører. Vi håndterer store og komplekse byggesager, og vi gør det godt – derfor udvider vi nu med 2-3 nye arbejdsmiljøkoordinatorer.

Bidrag til at få komplekse byggesager sikkert i hus

Med reference til vores arbejdsmiljøchef får du det overordnede og daglige ansvar for koordinering af sikkerheden på en eller flere af vores store totalentrepriser. Konkret betyder det, at du er ansvarlig for, at bygherrens krav og forpligtigelser bliver opfyldt og overholdt.

I den forbindelse er du ansvarlig for:

  • den daglige kontakt til bygherren
  • koordinering af byggepladsens mange aktiviteter
  • instruktion og tilsyn med underentreprenørers sikkerhedsindsats
  • at lave aftaler med underentreprenører vedr. sikkerhedsmæssige forhold.

Derudover er du løbende i kontakt med både bygherrer, rådgivere og leverandører for at sikre, at projekterne forløber, som de skal. Og i processen er du den synlige arbejdsmiljøkoordinator på byggepladsen, der går forrest gennem din faglighed og professionalisme.

Holdånd og udvikling i højsædet

I Pihl er det vores gode samarbejde, der skaber resultater. Vi støtter op om hinanden og giver en hånd med, når der er behov for det. Samtidig giver vi vores medarbejdere mulighed for at vokse i deres roller, både mht. at få mere ansvar, specialisere sig eller blot blive endnu dygtigere.

Erfaren arbejdsmiljøkoordinator med et godt overblik

Du er en åben og synlig arbejdsmiljøkoordinator, som har lyst til at bidrage til fællesskabet. Du er med til at sikre en god holdånd og få håndværkere fra forskellige firmaer til at arbejde i samme retning. Derudover forventer vi, at du:

  • har flere års erfaring som arbejdsmiljøkoordinator, gerne med totalentrepriser
  • har en relevant teknisk og faglig baggrund som konstruktør, ingeniør eller lignende
  • er generalist og forstår at sætte dig ind i mange forskellige aspekter ved et byggeprojekt
  • taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk.

Vil du gøre karriere hos os?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte KS- og arbejdsmiljøchef Henriette Quebec på 2232 8975.
Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til hq@pihl-as.dk. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.